Petg coated Bopet Film

Petg coated Bopet Film

Pondok Description:

Jenis: FCY01

Fitur produk:  nguatkeun fastness of percetakan jeung metallization; gaya ngariung unggulan jeung napel ka.

Pamakéan produk:  bungkusan pikeun kotak anggur, bungkusan aluminized pikeun pangan.


jéntré produk

Tags produk

Lambaran Data produk:

nominal  THICKNESS 12~ 75μm métrik  hijian
harta test  METHOD kamanunggalan test  ajen
AVERGE  THICKNESS TOLERANCE ASTM  D374 % ± 2
TENSILE  STRENGTH MD ASTM  D882 Mpa 200
TD 210
ELONGATION MD ASTM  D882 % 110
TD 100
MODULUS MD ASTM  D882 Mpa 4000
TD 4500
Panas  SHRINKAGE MD ASTM  D  1204 150/ 30min % 2.0
TD 0,5
COF (IN / OUT) ASTM  D1894E μs / μk 0.65 / 0.55
halimun ASTM  D1003 % 3,5
 Gloss (45º) ≥  ASTM D2457  - 126
WETTING  TENSION Corona ASTM  D2578 dyne / cm 56
lapisan wulu 50
TRANSMITTANCE ASTM  D1003 % 87~ 89,5

Ngajelaskeun:

1.Wetting test tegangan téh ngan lumaku pikeun Corona diperlakukeun pilem.

2.The hasilna kudu kitu, ngan bisa dianggap salaku hiji pituduh umum sipat bahan teu jadi jaminan hiji.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!