Laser / aluminized Transfer Bopet Film

Laser / aluminized Transfer Bopet Film

Pondok Description:

Jenis: FFS1

Pamakéan nandakeun produk:  metallization, laser gilding, mindahkeun tina kardus, kaen, plastik, kulit sarta sajabana


jéntré produk

Tags produk

Lambaran Data produk:

ketebalan nominal

25 ~ 250μm

unit métrik

harta

metoda test

kamanunggalan

peunteun tés awal

Averge ketebalan kasabaran

ASTM D374

%

± 2

TENSILE Kakuatan ≥

MD

ASTM D882

Mpa

200

TD

225

ELONGATION ≥

MD

ASTM D882 

% 

130

TD

115

Panas shrinkage ≤

MD

ASTM D 1204 150 ℃ / 30min

%

1,25

TD

-0,15

halimun ≤

ASTM D1003

%

1.2

WETTING tegangan

ASTM D2578

dyne / cm

56

TRANSMITTANCE

ASTM D1003

%

89,5

kaherangan

ASTM D1003

%

99,2

Ngajelaskeun:
1.Wetting test tegangan téh ngan lumaku pikeun Corona diperlakukeun pilem.
2.The hasilna kudu kitu, ngan bisa dianggap salaku hiji pituduh umum sipat bahan teu jadi jaminan hiji.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!