Jandéla pilem bopet

Jandéla pilem bopet

Pondok Description:

Jenis: FSW

Fitur produk:  kajelasan tinggi, roughness permukaan low, sékrési gampang, flatness alus teuing, stabilitas termal dimensi, penampilan hébat

Pamakéan nandakeun produk:  dipaké keur jandela pilem keur mobil jeung wangunan (boga fungsi insulasi termal, konservasi énergi, anti ledakan, ultraviolet-buktina, shielding privacy jeung perlindungan kaamanan)


jéntré produk

Tags produk

Produk Fata Lambaran:

ketebalan nominal

23~ 125μm

unit métrik

harta

metoda test

kamanunggalan

peunteun tés awal

AVERGE ketebalan kasabaran

ASTM D374

%

± 2

TENSILE kakuatan ≥

MD

ASTM D882

Mpa 

220

TD

255

ELONGATION ≥

MD

ASTM D882

%

125

TD

110

MODULUS ≥

MD

ASTM D882

Mpa

4300

TD

4800

Panas shrinkage ≤

MD

ASTM D 1204 150 ℃ / 30min

%

1.4

TD

0

halimun ≤

ASTM D1003

%

1.6

TRANSMITTANCE

 

ASTM D1003

%

99,4

kaherangan

 

 

%

99,3

Gloss (45º) ≥

ASTM D2457

-

135

WETTING tegangan ≥

ASTM D2578

dyne / cm

56

Ngajelaskeun:
1.Wetting test tegangan téh ngan lumaku pikeun Corona diperlakukeun pilem.
2.The hasilna kudu kitu, ngan bisa dianggap salaku hiji pituduh umum sipat bahan teu jadi jaminan hiji.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!