Produk Artikel

  • pabrik

    pabrik

    produsén profésional ti Bopet Produk Film.

  • leyuran

    leyuran

    Urang nyadiakeun solusi Bopet Film sakuliah dunya.

  • palayanan

    palayanan

    jasa 24-jam.

  • kualitas

    kualitas

    Salawasna nyimpen kualitas di tempat munggaran tur mastikeun.

Arrivals anyar

Ptg silika gél Protection Film
Pty acrylic Protection Film
PU Protection Film
Tilu-lapisan silika gél Protection Film
Ledakan Pencegahan Film Pikeun Kaca
Anti statik optik Bopet Protection Film
Ultralight piaraan Release Film
Warna piaraan Release Film
Anti statik piaraan Release Film
Gradiant Bopet Film Pikeun Printing
Bopet Hideung Film
pilem beureum bopet
Bopet Konéng Film
Bopet Blue Film
  • DSC_4885
  • 212313

Weifang Foer Photoelectric Bahan Co.Ltd diadegkeun dina 2015 di Weifang Kota, nu disebut Capital of Kites. Pausahaan ieu komitmen kana produksi, pamrosésan, panalungtikan sarta pamekaran film BOPET. Produksi canggih & alat ngolah jeung sarébu workshop purifikasi kelas geus dijamin kualitas produk. film BOPET kalayan ketebalan tina 6μm mun 350μm geus kapanggih a utilization lega dina widang panyalindungan proses produksi LED na LED, FCCL, m ...

WhatsApp Online Chat!