Produkte Featured

 • prodhues

  prodhues

  prodhues i BOPET Produkte Film.

 • Zgjidhjet

  Zgjidhjet

  Ne furnizimin me zgjidhje BOPET Film në të gjithë botën.

 • shërbim

  shërbim

  shërbim 24-orësh.

 • cilësi

  cilësi

  Gjithmonë e vë cilësinë në vendin e parë dhe në mënyrë rigoroze.

Arritje të reja

PTG silicë Gel Mbrojtjen Film
Pty Akrilik Film Mbrojtja
Pu Mbrojtjen Film
Tre-shtresa Silica Gel Mbrojtjen Film
Shpërthimi Parandalimi Film For Glass
Anti-statike Optical BOPET Mbrojtjen Film
ultralight Pet Release Film
Ngjyra Pet Release Film
Anti-statike Pet Release Film
Gradiant BOPET Film për printim
BOPET Black Film
BOPET film kuqe
BOPET Yellow Film
BOPET Blue Film
 • DSC_4885
 • 212313

Weifang foer fotoelektrik Materiale Co.Ltd u themelua në vitin 2015 në Weifang City, i cili po quhet kryeqyteti i Kites. Kompania është e angazhuar për prodhimin, përpunimin, kërkimin dhe zhvillimin e filmave BOPET. të prodhimit të avancuar dhe pajisjet e përpunimit dhe pastrimit mijë punëtori klasën e kanë të garantuar cilësinë e produkteve. filma BOPET me trashësi prej 6μm deri 350μm kemi gjetur një shfrytëzim të gjerë në fushën e mbrojtjes së ZHEL dhe LED procesin e prodhimit, FCCL, m ...

WhatsApp Online Chat!