jendhela film bopet

jendhela film bopet

คำอธิบายสั้น:

Koleksi: Membership

คุณลักษณะของผลิตภัณฑ์:  kajelasan dhuwur, roughness lumahing kurang, release gampang, flatness banget, termal stabilitas dimensi, katon gedhe

การใช้งานสินค้า:  digunakake kanggo jendhela film kanggo mobil lan bangunan (fungsi saka termal jampel, konservasi energi, anti-jeblugan, ultraviolet-bukti, ngreksa privasi lan pangayoman safety)


Detail produk

Tags Product

Product fata Sheet:

kekandelan nominal

23~ 125μm

Unit meter

Property

METHOD TEST

БЛОК

ค่าทดสอบ

AVERGE kekandelan toleransi

ASTM D374

%

± 2

Tensile kekuatan ≥

เอ็มดี

ASTM D882

MPa 

220

TD

255

elongation ≥

เอ็มดี

ASTM D882

%

125

TD

110

pengaturan ≥

เอ็มดี

ASTM D882

MPa

4300

TD

4800

Panas shrinkage ≤

เอ็มดี

ASTM D 1204 150 ℃ / 30min

%

1.4

TD

0

Haze ≤

มาตรฐาน ASTM D1003

%

1.6

การส่งผ่าน

 

มาตรฐาน ASTM D1003

%

99,4

Clarity

 

 

%

99,3

Kinclong (45º) ≥

ASTM D2457

-

135

Wetting tension ≥

มาตรฐาน ASTM D2578

dyne / cm

56

Nerangake:
1.Wetting test tension mung ditrapake kanggo Corona dianggep film.
2.The asil kudu, Nanging, mung dianggep minangka panuntun general kanggo materi lan ora njamin.


  • Previous:
  • ถัดไป:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!