Products Bintang

  • Produsen

    Produsen

    Produsèn profesional saka Bopet Products Film.

  • Solutions

    Solutions

    We sumber solusi Bopet Film kabeh ndonya.

  • Service

    Service

    layanan 24 jam.

  • Quality

    Quality

    Tansah nempatno kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly.

Baru

Ptg Silika Gel Protection Film
Pty Acrylic Protection Film
Pu Protection Film
Telung lapisan Silika Gel Protection Film
Explosion Nyegah Film Kanggo Kaca
Anti-statis Optical Bopet Protection Film
Ultralight Pet Release Film
Warna Pet Release Film
Anti-statis Pet Release Film
Gradiant Bopet Film Kanggo Printing
Bopet Black Film
film abang bopet
Bopet Kuning Film
Bopet Blue Film
  • DSC_4885
  • 212313

Weifang Foer fotoelektrik Bahan Co.Ltd didegaké ing 2015 ing Weifang City, kang diarani Capital of Kites. Perusahaan wis setya produksi, Processing, riset lan pangembangan film BOPET. produksi majeng & peralatan Processing lan ewu workshop dimurnèkaké bahan wis dijamin kualitas produk. film BOPET karo kekandelan saka 6μm kanggo 350μm nemu praktis sudhut ing kothak pangayoman proses produksi LED lan LED, FCCL, m ...

Tampilan Online Chat!